Een Reis van de Heldin reisgids zijn?

Wij werken graag samen met coaches die vrouwelijke creatieve ondernemers en professionals willen coachen.

De “Reis van de Heldin” reisgids start met een praktijkgerichte training van twee keer twee dagen van Peter de Kuster. Bedoeld voor iedere coach, adviseur, consultant die meer stevigheid en zelfvertrouwen wil krijgen als het om adviseren gaat van vrouwelijke creatieve ondernemers en professionals.

De “Reis van de Heldin” reisgids training voor professionals is opgezet voor coaches, adviseurs en consultants die werken met vrouwelijke creatieve ondernemers en professionals. Je leert hoe je je jouw coaching en adviezen op natuurlijke wijze kunt afstemmen op het verhaal, de wensen, zorgen en behoeften van jouw klant. Naast een verbetering van jouw story telling, communicatieve, coaching en adviesvaardigheden krijg je beschikking over een breed palet aan story telling tools specifiek voor de thema’s van vrouwelijke creatieve ondernemers.  De verhalen, kennis en ervaring die je opdoet in deze training is direct toepasbaar in je werk.

Wij begeleiden jou bij het uitnodigen van vrouwelijke creatieve ondernemers en professionals uit te nodigen om hun verhaal te vertellen voor de Reis van de Heldin.  Zij krijgen hiermee gratis publiciteit. Jij komt op een leuke en laagdrempelige manier in contact met vrouwelijke ondernemers. Wij introduceren jou bij de partners van De Reis van de Heldin die graag met jou in jouw stad/regio samenwerken.

Is “De Reis van de Heldin” reisgids zijn iets voor jou?

Je bent al enige jaren werkzaam als coach, adviseur of consultant. Je hebt een duidelijke expertise en kent de beginselen van het coachen en adviseren. Je bent op zoek naar een manier om die twee te combineren met je eigen authentieke stijl, juist bij vrouwelijke creatieve ondernemers en professionals.  Je wilt leren hoe jij jouw onafhankelijkheid kan bewaren en samen met ons met “De Reis van de Heldin” jouw reputatie en relatiekring in jouw markt wilt versterken en uitbouwen.

Prijs:

€2495,-  exclusief btw en hotel en verblijfkosten

Duur:

Voorbereiding: introductie in De Reis van de Heldin  1 dag in Den Bosch

Reis:  introductie in De Reis van de Heldin reisgids zijn in een wereldstad als Parijs, Rome, Londen, Barcelona, Berlijn.

Terugkeer: introductie in het benaderen en interviewen van boeiende vrouwelijke creatieve ondernemers over hun verhaal. Als eerste kennismaking met jou als reisgids.  1 dag in Den Bosch

Trefwoorden:

De Reis van de Heldin, vrouwelijke creatieve ondernemers & professionals,  story telling, coachen, krachtiger, authentieker verhaal voor klant,  resultaten bereiken, inzicht in verhaal en krachtenveld bij klant.

Advertisements